loading...
علوم تجربی مدرس کوهبنان
محمدحسین آلطه بازدید : 108 چهارشنبه 20 فروردین 1393 نظرات (0)

با درود به تمامی بازدید کنندگان وبلاگ :

این جزوه توسط نویسنده وبلاگ (فریبرز طاهری ) تهیه و تنظیم شده است که در آن تقریباً تمامی سوالات کتاب علوم تجربی سال سوم راهنمایی به همراه پاسخ مورد پوشش قرارگرفته و علاوه بر آن مطالب مفید دیگری در رابطه با کتاب درسی در آن گنجانده شده است .

محمدحسین آلطه بازدید : 137 چهارشنبه 06 فروردین 1393 نظرات (0)

 ویتامین آ برای چشم مفید است. تمام گیاهانی كه دارای رنگ زرد هستند،مانند هویج، كدوتنبل،گوجه فرنگی، و... دارای این ویتامین می‎‎‎باشند.

- بهترین دارو برای چشم، آب لیمو ترش تازه است. در آب جوشیده چند قطره آب لیمو ترش ریخته و چشم را با آن شستشو دهید.

- غذاهای مضر برای چشم: چای،ماست، آب خوردن بین غذا، تنقلات(پفك،چیپس،...)،ماكارونی، غذاهای ساندویچی،شیرینی‎‎‎های قنادی.

- غذاهای مفید برای چشم: نوشیدن  6  لیوان آب در روز به روش صحیح،سوپ جو هفته‎‎‎ای یكبار، خوردن سالاد قبل ازغذا، خوردن3  عددسیب باپوست ودانه، جویدن خوب غذا، كم خوردن گوشت.

- یبوست بدترین چیز برای چشم است. بچه‎‎‎هایی كه یبوست دارند ، عینكی می‎‎‎شوند و دهانشان بو می‎‎‎دهد و اینطور بچه‎‎‎ها اكثرا بی‎‎‎قرار،ناآرام و عصبی هستند.

محمدحسین آلطه بازدید : 171 چهارشنبه 06 فروردین 1393 نظرات (0)

رفع گرفتگی مخاط بینی: نصف استكان عرق نعنا و یك قاشق مربا خوری عسل ، به شكل محلول در آید، محلول را در ظرفی در بسته كه دارای قطره چكان است بریزید. در هنگام گرفتگی مخاط بینی، پنج قطره، هر قطره به فاصله یك دقیقه در بینی ریخته، مخاط بینی باز می‎‎‎شود. برای كسانی هم كه سینوزیت دارند ،این محلول مفید است.

 




محمدحسین آلطه بازدید : 101 چهارشنبه 06 فروردین 1393 نظرات (0)
غذاهای مفید برای گوش: خوردن مایعات بجز چای، سبزیجات و میوه‎‎‎جات.

- غذاهای مضر برای گوش: غذاهایی كه خون را غلیظ می‎‎‎كنند مانند ماست و ماكارونی.

- رفع گوش درد اطفال: آب پیاز را روی پنبه ریخته و در گوش می‎‎‎گذارید، در عرض  2  تا  3  ساعت، آرام می‎‎‎گیرد. اگر درد ساكت نشد، یك قاشق چایخوری روغن زیتون را گرم نموده و در گوش می‎‎‎ریزید و درد ساكت می‎‎‎شود.

- رفع وزوز گوش:كسانی كه دچار وزوز در گوش می‎‎‎شوند به علت غلظت خون است، كه باید از خوردن نوشابه با غذا، آب یخ و غذاهای چرب و غذاهای تبلیغی( پفك، شكلات، ماكارونی، پیتزا، ساندویچها و...) بپرهیزند. برای رفع وزوز گوش، سه روز ماست و چای و موارد فوق را نخورند و روزی شش لیوان  آب كه در هر لیوان یك قاشق آب لیمو ترش تازه باشد، را به روش صحیح استفاده نمایند.

- رفع صدای گوش: اگر بر اثر ناراحتی اعصاب، گوش آسیب ببیند و صدا دهد، برای رفع آن ، ماست و چای و غذاهای تبلیغی نخورید و روزی شش لیوان آب به روش صحیح نوشیده، غذا را خوب بجوید و پرخوری نكنید.

- از گوش پاك كن استفاده نكنید وگوش را با مواد شیمیایی شستشو ندهید.

- قبل ازحمام، یك قطره روغن بادام تلخ در گوش چكانده و یكساعت بعد پاك كنید.

- برای رفع خارش گوش، غذاهای ممنوعه را نخورید.

- گرفتگی دو گوش، به علت عصبی بودن، غلظت خون، چربی خون یا یبوست است.

 



محمدحسین آلطه بازدید : 223 پنجشنبه 01 اسفند 1392 نظرات (0)

استخوان و كار آن :

انسان مانند بسياري از جانوران بزرگ داراي پر چوبي به نام اسكلت داخلي است كه شامل استخوان ها،‌غضروف ها و اجزاي ديگراست. استخوان ها به بدن شكل مي دهند و باعث مي شوند كه بتوانيم راست بايستيم. كار ديگر آن ها حفاظت از اندام هاي ويژه اي مانند مغز و قلب است. از طرف ديگر وجود استخوان ها باعث مي شوند تا اندام هاي حركتي بطور مناسب و با سرعت لازم حركت كنند. برخي استخوان ها مثل دنده ها،‌ جمجمه ، جناغ و لگن در توليد گلبول هاي خوب مؤثرند.



 

  ساختمان استخوان :

استخوان اندامي زنده است. سلول هاي استخواني تقريباً مانند كشمش هاي يك كيك كشمشي در ماده اي زمينه اي قرار دارند. اين ماده از كلسيم، فسفر و رشته هاي پروتئيني دراز ساخته شده است كه با چشم ديده نمي شود. كلسيم و فسفر باعث استحكام استخوان مي شوند و آن را در برابر فشار مقاوم مي سازند. رشته هاي پروتئيني باعث مقاومت استخوان در برابر ضربه مي شوند.


اگردر غذاي انسان به اندازه كافي كلسيم و فسفر وجود نداشته باشد، استخوان ها ضعيف مي شوند. به همي دليل كمبود كلسيم و فسفر در كودكان، باعث خميدگي استخوان هاي پا مي شوند. هر چه سن انسان بالا مي رود ، توليد رشته هاي پروتئيني استخوان كاهش بيشتري مي يابد. در برخي افراد كاهش بيش از اندازه رشته هاي پروتئيني باعث مي شود استخوان ها آسيب پذيرترشوند.  



 

  غضروف :

بخش مهمي از اسكلت انسان را غضروف تشكيل مي دهد. غضروف نرم تر و قابل انعطاف تر از استخوان است. نوك بيني و لاله ي گوش شما از غضروف ساخته شده است. لايه اي از غضروف روي استخوان هاي متحرك را در محل اتصالشان بر يكديگر پوشانده است. سطح لغزنده ي غضروف مانع اصطكاك استخوان ها مي شود.


بيشتر استخوان ها در ابتدا از جنس غضروف اند اما به تدريج با جذب كليسيم و فسفر غذا،‌تبديل به استخوان مي شوند. استخواني شدن،‌از دوران جنيني شروع مي شود و تا حدود 20 سالگي ادامه پيدا مي كند. از آن به بعد، امكان افزايش قطر و ترميم (در صورت شكستيگي و آسيب ديدگي) وجود دارد اما رشد طولي متوقف مي شود.  

 
درباره ما
Profile Pic
این سایت جهت مطالب علوم تجربی ساخته شده است امیدوارم خوشتان بیاید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    ازچه مطالبي خوشتون مياد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 158
  • کل نظرات : 21
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 7
  • آی پی دیروز : 24
  • بازدید امروز : 9
  • باردید دیروز : 31
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 106
  • بازدید ماه : 87
  • بازدید سال : 2,924
  • بازدید کلی : 63,123
  • کدهای اختصاصی